Pakkosekoitin

Miten vaihdan jousitapit?
Jos jousitappisi katkeavat, ne on helppo vaihtaa. Seuraa vain tätä yksinkertaista opasta.
Mitkä osat kuuluvat takuun piiriin?
Saat luettelon osista näkyviin klikkaamalla LUE LISÄÄ.
Kuinka sekoitetaan hyvin ohutta ainetta pakkosekoittimella
- Täytä kaikki kuivat ainekset sekoittimeen
- Lisää noin 1/3 tarvittavasta vedestä koneen käydessä.

Klikkaa LUE LISÄÄ lukeaksesi loput ohjeesta ja katsoaksesi videon
Pitäisikö turvakytkin vaihtaa uuteen vai vanhaan?
Klikkaa LUE LISÄÄ nähdäksesi kuvat.
Pitäisikö thermo-sulake vaihtaa vanhaan vai uuteen malliin?
Klikkaa LUE LISÄÄ nähdäksesi kuvat.
Haluaisin käyttää generaattoria sekoittimeni voimanlähteenä. Mitä minun pitäisi ottaa huomioon?
Klikkaa LUE LISÄÄ.
Miten vaihdan pakkosekoittimeni sekoitusvarret?
Klikkaa LUE LISÄÄ nähdäksesi lyhyt ja helppo ohjevideo.
Miten vaihdan pakkosekoittimeni sekoitusterät?
Malleihin 80 L - 300 L voidaan vaihtaa kumiterät; malleihin 120 L - 300 L voidaan myös vaihtaa terästerät. Nämä voidaan yksinkertaisesti pultata irti sekoitusvarsien päistä ja korvata käyttämällä koneellesi sopivia osia. Video on tulossa!
Miten vaihdan terieni kumit? Entäpä ylimmän kumi?
Irrota vaurioitunut kumi teristä ja valinnaisesti yläosasta. Jos sinun on vaihdettava myös yläkumi, aloita kiinnittämällä tämä.
Miten selvitän, minkä kokoinen pakkosekoittimeni on?
On kolme tapaa selvittää, mitä mallia koneesi on.
Pitääkö minun käyttää pidempiä vai lyhyempiä sekoitusvarsia 300 l:n pakkosekoittimessa?
Vanhemmalla SoRoTo® 300 litran pakkosekoittimella oli pidemmät sekoitusvarret. Kun ruudukon kansi vaihdettiin (se sai kurvikkaan - ja siten vahvemman - PI-korkeuden), sekoitusvarret leikattiin lyhyemmiksi. Sekä uusia että vanhempia on ostettavissa.
Missä sarjanumero on pakkosekoittimessani?
SoRoTo:n® pakkosekoittimissa sarjanumero on sijoitettu turvakytkimen kylkeen.
Kuinka huoltaa ja puhdistaa pakkosekoitin
Puhdista pakkosekoitin jokaisen käyttökerran jälkeen. Voit esimerkiksi puhdistaa rummun painepesurilla (ÄLÄ käytä sitä sähköosiin). Kun sekoitat liimaa, joka sisältää lisäaineita kuten kumiasfalttia/hartsia, voit puhdistaa terät joko polttamalla tai käyttämällä erittäin kuumaa vettä. VARO: Sekoita lisäaineita sisältäviä liimoja vain terästeriä käyttämällä.
Miten asennan turbovarren 300 l:n pakkosekoittimeen?
Turbovarsi on helppo asentaa 300 L:n pakkotoimisekoittimeen - ja tuloksena on paljon nopeampi sekoitusaika. Sinun tarvitsee vain vaihtaa käsivarsi asentoon 21 300 L:n räjäytyspiirroksen mukaisesti. VAROITUS: Turbovarsi on vain laastille, joka ei sisällä kiviä.
Lastauspyörät: tähtilukko vai pultti?
Vanhemmissa koneissa lastauspyörät (koneen kahvassa olevat pikku pyörät) oli kiinnitetty tähtilukolla. Uusissa on pultit. Lastauspyöriä on mahdollista ostaa sekä tähtilukolla että pultilla varustettuina.
Kumiterät vs. Terästerät?
Kun ostit SoRoTo® pakkosekoittimen, valitsit, haluatko sen toimitettavan teräs- vai kumiterillä varusteltuna. Pienempien mallien (40 L - 120 L) perusversio on varustettu terästerin, ja suuremmat mallit (200 L ja 300 L) kumiterin - mutta voit hankkia, mitä haluat.
Voinko sekoittaa kumiasfalttia, märkää kaatoa tai hartsisidosteista materiaalia pakkosekoittimella?
Kyllä voit! Myymme monia pakkosekoittimia erityisesti Yhdistyneeseen kuningaskuntaan ja Australiaan hartsisidosteisten aggregaattien ja märkäkaatokumien sekoittamiseen, ja SoRoTo® on yksi tuotteliaimmista koneista tähän tarkoitukseen.
Pyörät: saksisokka vai pultti?
Vanhemmissa koneissa on niiden liikuttelua varten isot pyörät, jotka on kiinnitetty saksisokilla; uudemmissa on pultit. On mahdollista ostaa sekä saksisokkia että pultteja.
Miten pölyohjain asennetaan pakkosekoittimeen?
Kätevä SoRoTo® pölyohjain vähentää sekoittamisen aikana ilmaan leviävää vaarallista pölyä ja on helppo asentaa. Pölyohjain asennetaan ruudukon kannen sisäpuolelle, jossa sitä varten on joissakin tapauksissa jo porattu reikiä. Video-opas on tulossa!
Pakkosekoittimeni ei käynnisty...
Kun olet kuljettanut ja ottanut käyttöön pakkosekoittimen, voi olla useita helposti ratkaistavissa syitä siihen, miksi se ei käynnisty. Tarkasta nämä asiat, jos pakkosekoitin ei käynnisty.
Pakkosekoitin polttaa sulakkeita / ei jaksa vetää täyttä kuormaa...
On useita asioita, jotka on syytä tarkastaa, jos sekoitin toimii näin. 1. Tarkista, että kone on kytketty erilliseen virtaryhmään (230V min. 10 Amp. / 110V min. 16 Amp.) 2. Tarkista, että virtakaapeli on vahva, enintään 10 metriä pitkä kumikaapeli. 3. Tarkista, että kondensaattorit eivät ole epämuodostuneita tai hajonneet.
Mitä erityistä on 65-light-mallissa?
65-Light on malli, joka on kehitetty työläisille, jotka eivät käytä pakkosekoitinta kovin usein, Sen rumpu on ohuempi, sen sekoitusvarret ovat erilaiset, jne. Lue lisää 65-Light-tuotekuvauksesta.
Miten asennan uuden kondensaattorin vanhaan moottoriini?
Joissakin vanhemmissa sekoittimissa kondensaattorit asennettiin moottoreiden sisäpuolelle. Uusissa sekoittimissa kondensaattorit asennetaan ulkopuolelle, ja ne ovat hieman suurempia kuin vanhat. Uudet kondensaattorit voidaan kuitenkin asentaa vanhan moottorin sisään; pohjasta on vain poistettava hieman ylimääräistä muovia. Varo avaamasta sitä!
Sekoittimeni pitää humisevaa ääntä...
On tärkeää huomioida, tuleeko ääni moottorista vai kytkimestä. Jos ääni tulee moottorista, ongelmakin on moottorissa. Jos kytkin pitää ääntä, syypäänä on kytkin. Keskustele asiasta SoRoTo-asiantuntijasi kanssa.
Sekoitusvarret nousevat pystyyn...
Sekoitusvarret voivat pyrkiä ylös useista syistä: - Tarkista, että lähtöakseli ei ole täynnä sekoitustuotetta. - Tarkista, että sekoitin soveltuu nykyisiin käyttötarkoituksiisi. Terästeriä ei saa käyttää kiviainesta sisältävien aineiden sekoittamiseen (jos kivien koko on yli 8 mm).
Pakkosekoittimestani tulee savua...
Jos sekoittimesta tulee savua, siinä on todennäköisesti yksi tai useampi rikkoutunut kondensaattori, joka on vaihdettava heti.

Takaisin ukk:iin

 

LÖYSITKÖ VASTAUKSEN KYSYMYKSEESI?

Jos et, voit aina soittaa tai kirjoittaa meille. OTA YHTEYTTÄ