HARD WORKING SINCE 1986

SoRoTo® on perustettu vuonna 1986, ja se on johtava tasosekoittimien ja hihnakuljettimien valmistaja. SoRoTo® myy tuotteitaan sekä vuokrausorganisaatioille että jälleenmyyjille yli 50 maassa.

SOROTO® ON AITO JA ALKUPERÄINEN

Alkuperäinen, patentoidulla sekoitusjärjestelmällä varusteltu SoRoTo® Tasosekoitin on asettanut riman korkealle laadun suhteen Euroopan markkinoilla.

Eurooppalaisen rakentamisen suuntauksena on parempi työympäristö, tehokkuus ja kannattavuus. Siksi on edelleen tärkeää, että kehitämme koneita, jotka voivat vastata huomispäivän standardien vaatimuksiin.

Kehitämme tuotteitamme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Olemme usein ensimmäisiä uudisrakentamisen ja parannusten rintamalla - vähän aikaa sitten esittelimme SoRoTo® Pölyohjaimen.

KONEITA, JOTKA TOIMIVAT ALUSTA ALKAEN

Tunnemme SoRoTo:lla® laadun, kestävyyden ja tehokkuuden sekä ergonomian merkityksen.

Uuden koneen tai osan kehittäminen kestää noin 3 vuotta - etupäässä siksi, että kokeilemme useita komponentteja ennen kuin sitoudumme komponenttiin, joka täyttää kaikki vaatimuksemme. Meille on äärimmäisen tärkeää, että koneet kestävät työmaiden karut ja vaikeat olosuhteet.

Kaikki uusi SoRoTo®-koneisto on testattu perusteellisesti ennen markkinoille lähettämistä.

LAATU, TEHOKKUUS JA KÄYTTÖKESTÄVYYS OVAT AVAINASEMASSA

Pidämme laadun, tehokkuuden ja kestävyyden mielessä yhtiön kaikilla osa-alueilla, niin tuotannossa kuin hallinnossakin.

Esimerkiksi SoRoTo® pakkosekoittimien vaihdemoottorit valitaan maksimaalisen tehokkuuden sekä moottoriin ja ympäristöön kohdistuvan vähäisen rasituksen perusteella. Siksi SoRoTo® pakkosekoittimen vaihdemoottori on vahvempi ja kestää muita pidempään.

 

 

 

Pysyäksemme keskittyneinä kolmeen avainsanaamme saimme uuden toimitusjohtajan joulukuussa 2016.

Hans Terney Rasmussen on tehnyt pitkä uran useiden rakennusalan suurempien yritysten toimitusjohtajana (mm. ABEO, ME-FA A/S), joten olemme vakuuttuneita, että olemme hyvissä käsissä..

Lisäksi olemme hiljattain siirtäneet koko yrityksen uusiin tiloihin Glostrupiin, Kööpenhaminan lähistölle. Tämä tarkoittaa, että tuotanto, varasto ja hallinto ovat nyt kaikki saman katon alla. Jokapäiväinen työelämämme ja ympäristömme on parantunut; se on tehokkaampi ja paljon hauskempi! Näin myös palvelumme paranevat.