TUOTENUMERO: GA120

GA 120 -SEKOITUSVISPILÄ

Mikäli tarvitse hyvän yleispätevän sekoitusmelan, joka on tehokkaampi ja ergonomisempi kuin perinteinen sekoitusmela ja ystävällinen selällesi, GA120 on sinulle täydellinen. Sekoitusmela on osa SCREW-mallistoa, joka sisältää erityismuotoilun, joka tekee sekoittamisesta 15-20% nopeampaa. Suosittelemme käyttämään sekoitusmelaa paksuille materiaaleille, mutta sitä voidaan käyttää sekoittamaan myös ohuita materiaaleja, kunhan huomioit, että seoksen pitäminen sekoitusämpärissä tulee olemaan hieman hankalampaa.

Mikä GA120-sekoitusmelan muotoilussa on erikoista?

GA120:n muotoilu on täysin identtinen GA120K:n kanssa, sillä erotuksella, että tässä mallissa akseli on pyöreä. Sekoituspäällä on kartiomainen muotoilu, joka on leveämpi kärjestä ja kapeampi juuresta, mikä tekee siitä täydellisesti sopivan sekoitusämpärin kalteville laidoille, sillä voit yltää sen reunoihin. Tämä mahdollistaa pystymmän ja ergonomisemman työasennon samalla sekoitusnopeutta parantaen. Toisin sanoen, tämä muotoilu tarjoaa monia hyötyjä, jotka tekevät materiaalin pitämisestä ämpärissä helpompaa. Arvioitu sekoituskapasiteetti on 15-25 kg.

Mille materiaaleille GA120-sekoitusmela sopii?

Kuten mainittu, GA120 on hyvä yleispätevä sekoitusmela, jota voidaan käyttää paksuille ja ohuille materiaaleille. Suosittelemme käyttämään sitä paksummille materiaaleille, kuten laattaliimalle, kipsille ja laastille, mutta voit käyttää sitä myös ohuille materiaaleille, kuten lakalle ja maaleille. Huomioithan, että materiaalien pitäminen sekoitusämpärissä voi olla hankalaa, sillä sekoitusmela luo ylävirtauksen, joten se kuljettaa materiaaleja ylöspäin nopeasti—sinun saattaa tarvita siivota jonkin verran ohuiden materiaalien sekoittamisen jälkeen.

Suosittelemme käyttämään SA120 NEG:iämme. Tämä sekoitusmela tarjoaa alavirtaisen virtauksen ja se on kehitetty erityisesti ohuille materiaaleille.

Tarkista sekoitusmelapyörämme saadaksesi yhteenvedon kaikista sekoitusmeloistamme ja suositukset perustuen valitsemaasi materiaaliin.

  • Pyöreä akseli m14-kierteellä sekoittimeen liittämistä varten. GA120K on identtinen GA120:n kanssa, sillä erotuksella, että sillä on pyöreä akseli.
  • Pituus: 655 mm
  • Materiaalit: Laattaliima, kipsi, laasti, lakka ja maalit.
  • Sekoituspää: 110 mm halkaisija juuressa, 130 mm kärjessä.
  • Virtaus: Ylävirtaan.
  • Arvioitu sekoituskapasiteetti: 15-25 kg.
Sekoitusvispilät
Halkaisija 110/130 mm
Korkeus 655 mm
Paino 1.54 kg
13 mm:n poraistukka (D)
M14-kierre (M14)
M14