TUOTENUMERO: BA85K

BA 85k -sekoitusvispilä

BA85K on tehokas sekoitusmela, joka on kehitetty erityisesti vahvaa sekoitusmelan efektiä tarvitsevia komponentteja varten, kuten silloin, kun haluat sekoittaa kahta eri maalia luodaksesi tietyn värin. Korkea tehokkuus on seurausta kuudesta sekoitusterästä sekoitusmelan päässä, jotka luovat voimakkaan alas virtaavan virtauksen sekoituspään päältä, mikä johtaa tehokkaaseen sekoitusprosessiin, joka muun muassa ehkäisee paakkujen luomista. BA85K-sekoitusmela on uniikki lisä sekoitusmelojemme mallistoon, vaikkakin se jakaa monia ominaisuuksiaan FLOW-malliston sekoitusmelojen kanssa. Tästä syystä sekoitusmela on omassa ‘TURBOFLOW’-mallistossaan, sillä se on hieman erikoistuneempi luomaan voimakasta sekoitusmelan efektiä.

BA85K voidaan liittää poraan käyttämällä poraistukkaa, mikä tekee sekoitusmelasta sopivan pienille ja nopeille seoksille, sillä pora ei anna samoja ergonomisia vaihtoehtoja kuin sekoitin, kuten optimoitua otetta kummallakin kädellä. Arvioitu sekoituskapasiteetti on 10-15 kg.

Sekoitusmelan vahvuus on sen komponenttien kokonaisuus, joka vaatii voimakkaan sekoitusmelan efektin ja niitä voidaan käyttää laajaan valikoimaan ohuita tuotteita. Ollessaan 500 mm korkea, sekoitusmela on täydellinen poraan kiinnitettäväksi poraistukkaa käyttämällä. Sekoitusmela on täydellinen kaikille, jotka haluavat sekoittaa useita materiaaleja voimakkaalla sekoitusefektillä, kuten lakkaa, kiillettä, hartsia ja itsetasoittuvaa lattianpäällystettä.

Tarvitsetko lisätietoa sekoitusmeloistamme? Tarkista sekoitusmelapyörämme saadaksesi yhteenvedon siitä, mitä sekoitusmeloja suosittelemme millekin materiaaleille.

  • Kuusikulmainen akseli, halkaisija 85 mm.
  • Pituus: 500 mm.
  • Materiaalit: Lakka, lasite, hartsi, itsetasoittuva lattianpäällyste, sitomisaineet, liimalaasti, täyteaineet ja laattaliimat.
  • Virtaus: Alavirtaan.
  • Arvioitu sekoituskapasiteetti: 10-15 kg.
Sekoitusvispilät
Halkaisija 85 mm
Korkeus 500 mm
Paino 0,93
13 mm:n poraistukka (D)
M14-kierre (M14)
B