SOROTO® MIX 1300W -SEKOITUSKONE
SOROTO® MIX 1300W -SEKOITUSKONE
TUOTENUMERO: 1300000

SOROTO® MIX 1300W -SEKOITUSKONE

1300W SoRoTo Mix -sähkösekoitin sopii täydellisesti ammattilaisille, jotka tarvitsevat vahvan ja tehokkaan sähkösekoittimen, joka soveltuu hyvin pienempien määrien sekoittamiseen omassa luokassaan. 1300W SoRoTo Mix -sähkösekoitin selviytyy monenlaisista sekoitustehtävistä ja -materiaaleista, kuten laattaliimoista, rappauslaastista, muurauslaastista, rakeistetusta kumista tai epoksihartsista kovetteen kanssa - vain vispilä on rajana.

Vahva ja monipuolinen sähkösekoitin hyödyllisillä toiminnoilla

Tehokas 1300W SoRoTo Mix -sähkösekoitin sisältää tehokkaan ja vakaan moottorin/vaihdelaatikon, mutta se on samalla todella kevyt. Sähköinen sekoitin sisältää seuraavia erityisominaisuuksia:

  • Vaihdelaatikko kahdella säädettävällä vaihteella
  • Soft start
  • Nopeutta säätävä start/stop -nappi
  • Ergonominen pidike
  • Korkea teho – matala paino
  • Auto-drive-ominaisuus, joka liikuttaa moottoria automaattisesti
  • Ergonominen muotoilu antaa mahdollisuuden parempaan työkorkeuteen

Kahdella säädettävällä vaihteella varustetun vaihteiston etuna on se, että voit säätää sekoitusnopeutta haluamallasi tavalla ja saat tasaisemman lopputuloksen. Sähkösekoittimessa on voimakas ja hitaampi vaihde. Voimavaihteesta on apua aluksi, jos seoksen liikkeelle saaminen on raskasta. Voit sitten vaihtaa vaihdetta kierrosluvun lisäämiseksi ja tehon vähentämiseksi, mikä on ideaalista, kun seos on jakautunut ja helpompi työstää.

Käynnistämisen helpoksi tekevän tehovaihteen lisäksi sähkösekoittimessa on myös soft start ominaisuus, joka lisää kierroslukua asteittain, mikä johtaa helpompaan käynnistykseen materiaalin estämiseksi lentämästä reunojen yli. Kun sähkökäyttöinen sekoitin on käynnistynyt, siinä on automaattinen ajotoiminto, joka pyörittää moottoria automaattisesti ilman, että sinun tarvitsee pitää käynnistyspainiketta painettuna.

Erittäin käyttäjäystävällinen sekoitin

1300W SoRoTo Mix -sähkösekoitin on kehitetty käyttäjäystävälliseksi. Kahva on tehty vastaamaan ihmisen anatomiaa, ja leveä kädensija luo ihanteellisen työasennon, joka pitää hartiat rentoina. Työasentoa optimoi entisestään kahvan kallistus, joka on suunnattu ulospäin ja hieman ylöspäin ja joka tukee ergonomista työasentoa.

Sähkösekoitin on kehitetty vatkaimia silmällä pitäen, joten vatkaimemme ovat erityisen pitkiä työskentelykorkeuden parantamiseksi käytettäessä sähkösekoitinta. Lisäksi sähkövatkaimen muotoilu on pitkä, jotta se voidaan sijoittaa vielä korkeammalle. Vatkaimemme ja sähkösekoittimemme sopivat siis loistavasti yhteen. Sekoittamisessa 1300 W SoRoTo Mix -sähkösekoittimella ainoana rajana on valitsemasi vatkain.

Sekoituskone
Moottori 240 V
Tuotos 1.3 kW
RPM 300 - 700
Vaihteisto 2
Kaapeli 5.0 m
Kierre M14
Vispilä, max. 160 mm
Suojausluokka II
Paino 4.5 kg