CMX-SARJAN BETONIMYLLYT

CMX-MALLIT OVAT TEHOKKAITA AMMATTILAISTASON RUMPUSEKOITTIMIA, JOISSA ON ENEMMÄN TILAVUUTTA JA ENEMMÄN TEHOA.

CMX-betonimyllysarjamme on sarja betonimyllyjä ammattirakentajien käyttöön. Rungon rakenne on erittäin tukeva, sillä se on täyshitsattu, mikä tekee siitä kestävimmän betonimyllysarjamme.
CMX-sarjassa on 4 erilaista betonimyllyä, joista jokainen on hieman erilainen. CMX 200:ssa ja CMX 255:ssä on lävistämättömät pyörät, trukkipidikkeet ja vahva pohjarakenne, jossa runko on rakennettu yksinkertaisesti yhden tangon avulla. CMX 290- ja 390-malleillamme on kaksinkertainen vahvistus, jossa on kolmion muotoinen pohjarakenne, ja ne on varustettu pneumaattisilla kumirenkailla toisin kuin muiden mallien renkaat. Siten CMX 290:lla ja 390:lla on erityisen vahvat rungot ja ne ovat erittäin tukevia ja kestäviä betonimyllyjä.

Kaikissa malleissa on suojaava metallikerros moottorin ympärillä sekä nostokahvat ja teleskooppijalat, jotka takaavat turvallisen sijoituksen käytön aikana. Lisäksi kaikki sarjan mallit on varustettu tukivarustuksella tai ”kiekolla”, mikä johtaa paljon pienempään virrankulutukseen rumpua tyhjennettäessä. Sinulla on mahdollisuus ostaa jälkimarkkinoilta suojarengas rummun ympärille kuvan osoittamalla tavalla.