TUOTENUMERO: GA90K

GA 90k -sekoitusvispilä

GA90K-sekoitusmela on ihanteellinen sekoitusmela kaikille, jotka tarvitsevat yleisvälineen, joka on tehokkaampi kuin perinteinen sekoitusmela ja ystävällinen selällesi. Sekoitusmela on yleispätevä sekoitusmela tarkoitettuna pääasiallisesti paksuille materiaaleille, mutta sitä voidaan käyttää myös ohuiden materiaalien sekoittamiseen. GA90K on pienin sekoitusmela SCREW-mallistossa.

GA90K voidaan kiinnittää poraan käyttämällä poraistukkaa, mikä tekee sekoitusmelasta sopivan pienille ja nopeille seoksille, sillä pora ei anna samoja ergonomisia vaihtoehtoja kuin sekoitin, kuten optimoitua otetta kummallakin kädellä.

Mikä GA90K-sekoitusmelan muotoilussa on erityistä?

Sekoitusmela tarjoaa tehokkaampaa sekoitusta johtuen sen erityisestä kartiomaisesta muotoilusta, jota käytetään SCREW- ja EXPERT-mallistojen lävitse. Kartiomainen muoto tekee sekoituspäästä leveämmän kärjestään kuin juurestaan, millä on avainvaikutus ergonomiaan ja tehokkuuteen. Muotoilu on tarkoitettu sekoittamiseen ämpärissä ja näiden tyypillisesti omatessa kaltevat reunat, on niihin helpompaa yltää sekoitusmelan ollessa leveä kärjestä ja kapea juurestaan. Tämä varmistaa paremman työasennon, joka on hellempi selällesi, sekä sekoitat 15-20% nopeammin kuin perinteisellä tyylillä. GA90K:n arvioitu sekoituskapasiteetti on 5-10 kg.

Mille materiaaleille GA90K-sekoitusmela sopii?

Kuten mainittu, GA90K on hyvä yleispätevä sekoitusmela, jota voidaan käyttää paksuille ja ohuille materiaaleille. Sen sanottuamme, suosittelemme sitä käytettäviksi paksujen materiaalien, kuten laattaliiman, kipsin ja laastin kaltaisten materiaalien kanssa, sillä sekoitusmela on kierretty oikealle, joka luo ylävirtauksen. Sekoitusmelat, jotka on kierretty oikealle vetävät materiaalia pohjalta ja sekoitusmela kuljettaa ne ylöspäin, joten voi olla vaikeaa pitää materiaali sekoitusämpärissä, mikäli käytät BA90K-sekoitusmelaa ohuille, lakan ja maalin kaltaisille materiaaleille. Sekoitusmelan ollessa sopiva poraan liitettäväksi kiitos kuusikulmaisen akselin, suuntaa voidaan muuttaa, mikä luo alavirtaisen virtauksen, joka sopii paremmin ohuille materiaaleille.

Ohuille materiaaleille suosittelemme SA120 NEG-sekoitusmelaa alavirtaisella virtauksella. 

Mikäli haluat yhteenvedon siitä, mitä sekoitusmeloja suosittelemme millekin materiaaleille, voit tarkistaa sekoitusmelapyörämme täältä.

  • Kuusikulmainen akseli, halkaisija 8 mm poraistukkaan liittämistä varten.
  • Pituus: 555 mm
  • Materiaalit: Laattaliima, kipsi, laasti, lakka ja maalit.
  • Sekoituspää: 80 mm halkaisija juuressa, 100 mm kärjessä.
  • Arvioitu sekoituskapasiteetti: 5-10 kg.
  • Virtaus: Ylävirtaan.
Sekoitusvispilät
Halkaisija 80/100 mm
Korkeus 555 mm
Paino 0.61 kg
13 mm:n poraistukka (D)
M14-kierre (M14)
B