TURBOFLOW

TURBOFLOW SEKOITUSVISPILÄT

TURBOFLOW-mallisto on sekoitusmelamme, joka tarjoaa voimakkaan sekoitusefektin kiitos sekoitusterien negatiivisen alavirtauskulmauksen, joka luo voimakkaan virtauksen, joka vetää materiaalia sekoituspään kärjestä alaspäin. Tämä on auttavaa, mikäli haluat sekoittaa esimerkiksi kahdenlaista maalia saavuttaaksesi tietyn sävyn. TURBOFLOW-malliston sekoitusmela sisältää monia samoja ominaisuuksia kuin FLOW-mallisto, mutta tämä sekoitusmela on omassa mallistossaan johtuen sen erittäin tehokkaasta sekoitusvalmiudesta.

Mitä sinun pitäisi sekoittaa TURBOFLOW-malliston sekoitusmelalla?

Vaikka sekoitusmela kehitettiin voimakasta sekoitusefektiä vaativille materiaaleille, sitä voidaan käyttää laajaan valikoimaan ohuita tuotteita. Joitakin esimerkkejä ovat epoksihartsi, sidosaineet, pintamaali ja dispersiot.

Sekoitusmela soveltuu kiinnitettäväksi poriin tai pienempiin miksereihin, kuten SoRoTo 850W mikseriin poraistukkaa käyttämällä. Tämän mikserin etu on, että se on kätevä ja helppo käsitellä. Se sallii myös kaksikätisen käytön antaen sinun olla paremmassa työasennossa.