TUOTENUMERO: SA120neg

SA 120 NEG. -SEKOITUSVISPILÄ

Mikäli tarvitset erikostuneita sekoitusmeloja, jotka kehitetty ohuiden materiaalien käyttämiseen, SA120NEG.-sekoitusmela on sinulle täydellinen valinta. Se on osa EXPERT-mallistoa, joka on suunniteltu käytettäväksi tiettyjen materiaalien kanssa. Mikäli etsit yleispätevää sekoitusmelaa, jota voidaan käyttää useiden materiaalien kanssa, sinun tulisi harkita sekoitusmelaa SCREW-mallistostamme tämän sijaan.

Sekoitusmelan muotoilu on kierretty vasemmalle, mikä tekee siitä erinomaisen ohuille materiaaleille. Sekoitusmelan muotoilu on erityinen, sillä se sallii ergonomisemman työasennon materiaalejasi sekoittaessa ja sen muotoilu on perinteisiä sekoitusmeloja tehokkaampi. Mutta mikä tekee tästä sekoitusmelasta niin hyvän ohuille materiaaleille, ja mitkä ovat ne ominaisuudet, jotka tekevät tästä muotoilusta niin erityisen? Jatka lukemista selvittääksesi sen.

Kuinka SA120NEG.-sekoitusmelan muotoilu on ergonominen ja tehokas?

SA120NEG.-sekoitusmela mahdollistaa pystymmän ja ergonomisemman työasennon, sillä sen sekoituspää sisältää erityisen kartiomaisen muotoilumme. Sen lisäksi sekoitusmelan 655 mm korkeus edistää pystympää työasentoa.

Kartiomainen muotoilu ilmenee sekoituspään päässä olevan leveän renkaan ja juuressa olevan pienemmän renkaan kautta, mikä on täydellistä sekoitusämpärin kalteville laidoille. Ollessasi pystymmässä työasennossa, rasitat selkääsi vähemmän.

SA120NEG.-sekoitusmelan ergonomisten hyötyjen lisäksi sen kartiomainen muotoilu takaa myös tehokkaamman sekoituksen, sillä materiaali sekoitetaan 15-20% nopeammin kuin perinteisellä sekoitusmelalla. Tämä on totta kaikille EXPERT- ja SCREW-mallistojen sekoitusmeloille.

Mikä tekee SA120NEG.-sekoitusmelasta sopivan ohuille materiaaleille?

SA120NEG.-sekoitusmela eroaa muista sekoitusmeloistamme siinä, että sen taivutuskulma on alaspäin. Tämä kulma tekee siitä täydellisen ohuille materiaaleille, kuten itsetasoittuvalle kitille, sillä sen kolme pystyä sekoituspään sekoitusterää vetävät materiaalia pinnalta alaspäin. Sen arvioitu sekoituskapasiteetti on 15-25 kg, joten voit sekoittaa huomattavia määriä materiaaleja. Sekoitusmela tarjoaa tehokkaamman ohuiden materiaalien sekoituksen ja tekee materiaalien pitämisestä ämpärissä helpompaa.

Huomiothan, että sekoitusmela ei sovellu paksuille materiaaleille. Suosittelisimme sen sijaan SA120-melaamme, joka on suunniteltu paksuille seoksille. Tarkasta sekoitusmelapyörämme lisätietoja ja kaikkien sekoitusmelojemme yhteenvetoa varten.

  • Pyöreä akseli m14-kierteellä sekoittimeen liittämistä varten
  • Korkeus: 655 mm
  • Materiaalit: Itsetasoittuva kitti, maalit, gypsumpohjainen kipsi.
  • Sekoituspää: 110 mm halkaisija juuressa, 130 mm kärjessä.
  • Virtaus: Alavirtaan.
  • Arvioitu sekoituskapasiteetti: 15-25 kg.
Sekoitusvispilät
Halkaisija 110/130 mm
Korkeus 655 mm
Paino 1.58 kg
13 mm:n poraistukka (D)
M14-kierre (M14)
M14