TUOTENUMERO: BA80K

BA 80k -sekoitusvispilä

BA80K-sekoitusmela on täydellinen kaikille, jotka tarvitsevat pientä sekoitusmelaa pienille määrille ohuita nesteseoksia, joille BA60R- ja BA70K-sekoitusmelamme eivät ole riittäviä. Sekoitusmela on kehitetty hyväksi keskivaiheeksi seoksen koon ja koostumuksen kannalta, sillä volyymi on pienimpien sekoitusmelojemme ja BA100K:n, TWIN-malliston isoveljen välissä.

BA80K:ssa on kuusikulmainen akseli, mikä tekee siitä loistavan kiinnitettäväksi poraan poraistukalla. Tämä tekee sekoitusmelasta sopivan pienille ja nopeille seoksille, sillä et voi ylläpitää samaa ergonomista työasentoa, jossa voit olla sekoittajaa käyttäessä.

Muiden asioiden lisäksi sekoitusmela on monikäyttöisyytensä velkaa sen hieman suuremmalle sekoituspäälle, jossa on kaksi kierrettyä, alavirtaista sekoitusterää, jotka sallivat sinun sekoittaa paksumpia materiaaleja kuin mitä voit sekoittaa BA60R- ja BA70K-mwloillamme – esimerkiksi paksua liimaa tai maalia, joka täytyy aktivoida kattavuuden ja tehokkuuden parantamiseksi. Sekoitusmela on myös loistava lakan, tiivisteaineiden, kipsin, hartsin ja keraamisen lasituksen kaltaisten materiaalien sekoittamiseen.

Suosittelemme BA80K:n käyttämistä 5-10 kg seoksille, ja mikäli haluat sekoittaa suurempaa määrää, voit käyttää identtistä, mutta hieman suurempaa BA100K-sekoitusmelaa, jota suosittelemme 10-20 kg alkaville seoksille. Niiden kuusikulmaisien akselien kanssa, molemmat sekoitusmelat on tehty poraan kiinnitettäväksi.

Toisin sanoen, BA80K-sekoitusmela on täydellinen kaikille, jotka haluavat lisätä sekoitusvolyymiä pienimmästä sekoitusmelastamme, mutta jotka haluavat vielä sekoitusmelan pienemmille määrille ohuita nesteitä.

Haluatko tietää enemmän sekoitusmeloistamme? Tarkista sekoitusmelapyörämme saadaksesi yhteenvedon sekoitusmeloistamme ja suosituksistamme oikean melan valintaan.

  • Halkaisija: 80 mm
  • Kuusikulmainen 8 mm akseli
  • Pituus: 555 mm
  • Materiaalit: Lakat, tiivisteaineet, kipsi, lattianpäällyste, hartsi, keraaminen lasitus ja pohjamaalit.
  • Virtaus: Alavirtaan.
  • Arvioitu sekoituskapasiteetti: 5-10 kg.
Sekoitusvispilät
Halkaisija 80 mm
Korkeus 555 mm
Paino 0.43 kg
13 mm:n poraistukka (D)
M14-kierre (M14)
B