SOROTO® MIX 850W -SEKOITUSKONE
SOROTO® MIX 850W -SEKOITUSKONE
TUOTENUMERO: 850000

SOROTO® MIX 850W -SEKOITUSKONE

850W SoRoTo Mix -sähkösekoitin on kehitetty erityisesti ammattilaisille, jotka tarvitsevat monipuolisen sähkösekoittimen pieniin sekoitustehtäviin. Sekoitin on kätevä ohuiden nestemäisten materiaalien, kuten maalien ja lakkojen, sekoittamiseen.

Toisin kuin suuremmissa 1220W ja 1300W sähkökäyttöisissä sekoittimissa, tässä mallissa on yksi vaihde, mikä tekee siitä yksinkertaisen käyttää - sen alhainen paino tekee siitä entistäkin käyttäjäystävällisemmän. Sähkösekoittimella on joukko ominaisuuksia, jotka tekevät siitä vahvan ja kompaktin työkalun pienempiin sekoitustehtäviin:

  • Suuri teho – matala paino
  • Turvakiinnike, joka suojaa sekoitinta putoamistilanteessa
  • Lisäkahva, joka toimii samalla turvapidikkeenä
  • Nopeutta säätävä start/stop -nappi
  • Auto-drive-ominaisuus, joka pitää moottorin päällä automaattisesti

Turvakiinnike on yksi 850W SoRoTo Mix -sähkösekoittimen tärkeimmistä eduista, sillä se toimii samanaikaisesti kahvana ja turvatoimintona. Lisäkahvan ansiosta saat helposti hyvän otteen molemmilla käsillä, mikä erottaa sähkökäyttöisen sekoittimen porakoneista.

Sähkösekoitin on varustettu M14-sovittimella, ja siinä on porakanta, mikä tekee siitä monipuolisen sähkösekoittimen, joka sopii erilaisiin vispilöihin - aivan kuten isommat 1220W ja 1300W sähkösekoittimet.

Nopeutta säätelevän start/stop-painikkeen avulla voit säätää sekoitusnopeutta sekoitusprosessin aikana, minkä lisäksi vahva ja kestävä rakenne tekee tästä erinomaisen sähkövatkaimen. 850W SoRoTo Mix -sähkösekoitin on erinomainen tapa tutustua sekoittamiseen sähkösekoittimilla, ja se on loistava parannus niille, jotka ovat kyllästyneet sekoittamaan tavallisella, heikommalla työkaluilla ja ilman lisäkahvaa.

 

Sekoituskone
Moottori 240 V
Tuotos 0.85 kW
RPM <500
Vaihteisto 1
Kaapeli 3.5 m
Kierre M14
Vispilä, max. 120 mm
Suojausluokka II
Paino 2.8 kg