TUOTENUMERO: BA60R

BA60R -sekoitusmela

BA60R-sekoitusmela on osa FLOW-mallistoamme ja se kehitettiin kaikille niille, jotka tarvitsevat pienen sekoitusmelan pienille määrille ohuita materiaaleja. Sen arvioidun 0-10 kg sekoituskapasiteetilla, sekoitusmela sekoittaa materiaalisi nopeasti ja tehokkaasti ja sen propellerinmuotoinen muotoilu tekee siitä erityisen hyödyllisen pienille seoksille. Jokainen propelleri on taivutettu alaspäin, mikä vetää materiaalia sekoituspään päältä alas ämpäriin ilman materiaalien läikkymistä reunojen yli— täydellinen sekoitusprosessi ohuille materiaaleille. Sekoitusmela on osa FLOW-mallistoamme johtuen sen propellerinmuotoisesta muotoilusta ja kaikki malliston sekoitusmelat sisältävän samanlaisia ominaisuuksia räätälöityinä eri materiaalimäärille.

Sekoitusmela voidaan yhdistää poraan käyttämällä poraistukkaa, mikä tekee siitä ihanteellisen lyhyisiin sekoitustehtäviin, sillä pora ei anna samoja ergonomisia vaihtoehtoja kuin sekoitin, kuten optimoitua otetta molemmille käsille.

Mihin voin käyttää BA60R-sekoitusmelaa?

BA60R on pienin sekoitusmela mallistossamme ja kuten mainittu, se on ihanteellinen pienten määrien sekoitukseen. Suosittelemme käyttämään BA60R-sekoitusmelaamme ohuille materiaaleille, kuten maalille, lakalle, pohjamaaleille, jne., se on myös loistava maalin aktivointiin ennen käyttöä parantamaan kattavuutta, tai mikäli sinun tarvitsee sekoittaa pieni määrä lakkaa. Sekoitusterän halkaisija on 60 mm ja sen akseli on 390 mm pitkä. Pyöreä akseli on täydellinen kiinnitettäväksi poraan poraistukkaa käyttäen.

Tarkista sekoitusmelapyörämme, mikäli haluat lisätietoa BA60R:stämme tai yhteenvedon kaikista sekoitusmeloistamme.

  • Pyöreä akseli
  • Korkeus: 390 mm
  • Materiaalit: Maalit, lakka, pohjamaalit, liimalaasti, täyteaineet, laattaliima.
  • Arvioitu sekoituskapasiteetti: 0-10 kg.
  • Virtaus: Alavirtaan.
Sekoitusvispilät
Halkaisija 60 mm
Korkeus 390 mm
Paino 0,14
13 mm:n poraistukka (D)
M14-kierre (M14)
B