TUOTENUMERO: BA70K

BA 70k -sekoitusvispilä

BA70K-sekoitusmela kehitettiin kaikille, jotka tarvitsevat pientä sekoitusmelaa pienille määrille ohuita materiaaleja. Tämä on yksi pienimmistä sekoitusmeloista mallistossamme ja se sisältää propellerinmuotoisen muotoilun, joka on tarkoitettu vetämään materiaalia sekoituspään päältä alaspäin, mikä tekee siitä täydellisen ohuille materiaaleille. Sekoitusmela on alavirtauksensa velkaa negatiivisesti taivutetuille sekoitusterilleen ja rakennetta kasassa pitävälle muovirenkaalle. Propellerinmuotoinen muotoilu ja sekoitusmelan kyky sekoittaa ohut materiaali nopeasti ja tehokkaasti tekee siitä täydellisen lisän FLOW-mallistoomme. Sen arvioitu sekoituskapasiteetti on 5-15 kg.

Sekoitusmela voidaan liittää poraan käyttämällä poraistukkaa, mikä tekee siitä ihanteellisen lyhyille sekoitustehtäville, sillä pora ei anna samoja ergonomisia vaihtoehtoja kuin sekoitin, kuten optimoitua otetta molemmille käsille.

Mihin voin käyttää BA70K-sekoitusmelaa?

Suosittelemme käyttämään sekoitusmelaa erittäin ohuiden materiaalien sekoitteille, kuten maaleille, lakalle, pohjamaalille, jne. BA70K-sekoitusmela sisältää samat ominaisuudet kuin BA60R, paitsi että se oli luotu suuremmille materiaalimäärille. Sen lisäksi se sisältää kuusikulmaisen akselin pyöreän sijaan. Ollessaan 400 mm korkea, sekoitusmela on täydellinen poraan liitettäväksi.

Tarkista sekoitusmelapyörämme, mikäli haluat lisätietoa BA70K:stamme tai yhteenvedon kaikista sekoitusmeloistamme.

  • Kuusikulmainen akseli, 80 mm halkaisija.
  • Korkeus: 400 mm
  • Materiaalit: Maalit, lakka, pohjamaalit, liimalaasti, täyteaineet, laattaliima.
  • Virtaus: Alavirtaan.
  • Arvioitu sekoituskapasiteetti: 5-15 kg.
Sekoitusvispilät
Halkaisija 80 mm
Korkeus 400 mm
Paino 0,27
13 mm:n poraistukka (D)
M14-kierre (M14)
B