CMF 290
CMF 290
TUOTENUMERO: CMF290

Guide: Tromleblander eller tvangsblander?

ask us

CMF 290

CMF 290 on CMF-sarjan "pieni" betonisekoitin, mutta 290 litran sekoituskapasiteetilla puhumme sekoittimesta, joka pystyy käsittelemään suuria tai keskisuuria rakennustöitä. 290 litran sekoitustilavuus on 2,6 m3 / tunti, jolloin voit sekoittaa suhteellisen suuria määriä.

CMF-sarjan erityispiirre on se, että nämä rumpusekoittimet on varustettu 4 pyörällä ja vetokoukulla, mikä tekee koneesta hinattavan pienempien ajoneuvojen taakse. Tämä helpottaa suurten rakennustyömaiden kiertämistä eri tehtäviin, minkä mahdollistavat myös pneumaattiset pyörät, jotka antavat koneelle mahdollisuuden ylittää pienet esteet, vaikkakin pienillä nopeuksilla.

CMF 290: n runko on täysin hitsattu ja erittäin kestävä, mikä antaa sinulle koneen, joka on rakennettu pitkiä matkoja varten. Tämä näkyy myös moottoria peittävässä metallisuojuksessa sekä tukevissa tukirungoissa, jotka voivat toimia myös trukin taskuina.

Lopuksi ainoa asia, joka on jäljellä tästä koneesta, on se, että siihen on asennettu vaihde / levy, joka vähentää rummun kaatamiseen ja sekoitusalustan tyhjentämiseen tarvittavaa virtaa. Jos haluat lisäsuojaa rummun ympärillä olevasta hammaspyörärenkaasta, sinulla on mahdollisuus ostaa ylimääräinen suojarengas kuvan mukaisesti.

Kaiken kaikkiaan tämä on kiinteä betonisekoitin, jossa on 4 pyörää, ja että sillä on joitain erilaisia ​​kuljetusvaihtoehtoja kuin useimmilla muilla rumpusekoittimilla.

Betonimyllyt
Moottori 110V - 240V - 400V
Rummun kapasiteetti 360L
Sekoituskapasiteetti 290L
Korkeus 165 cm
Leveys/pituus 110/180 cm
Paino 210 kg