Sekoitusvispilät

SoRoTolla olemme aina olleet uteliaita näkemään, kuinka saavutat parhaan mahdollisen sekoituksen. Tiedämme, että oikean välineen löytäminen seoksellesi voi olla haastavaa. Kehitimme siis, vuonna 2005, oman sekoitusmelojen mallistomme antaaksemme sinulle valikoiman älykästä muotoilua, joka sopii seokseesi täydellisesti.

Sekoitusmelojemme valikoima on jaettu viiteen mallistoon, joista jokaisella on etunsa liittyen sopiviin materiaaleihin ja yleisiin ominaisuuksiin.

FLOW-mallisto on kotipaikka pienimmille sekoitusmeloillemme ja sisältää kolme tuotetta, jotka on suunniteltu pienille määrille ohuita materiaaleja. FLOW-sekoitusmelat sisältävät alavirtaan kulmatut sekoitusterät, mikä auttaa sinua pitämään ohuet materiaalit sekoitusämpärissäsi.

TURBOFLOW-mallisto on samankaltainen FLOW-malliston kanssa siinä, että se sopii hyvin pienille määrille ohuita materiaaleja. Mallisto sopii erityisesti materiaaleille, jotka tarvitsevat tehokasta sekoitusta, sillä se on varmistettu kuudella alavirtaan kulmatulla sekoitusterällä.

TWIN-mallisto saa nimensä sekoitusmelojen muotoilusta, joka sisältää kaksi kierrettyä sekoitusterää. Terät on kulmattu alavirtaan, mikä tekee TWINistä loistavan ohuille materiaaleille.

EXPERT-mallisto sisältää kaksi kartiomaista sekoitusmelaa kolmella sekoitusterällä ja mallisto on kehitetty tietyille materiaaleille. Yksi sekoitusmeloista erikoistuu ohuille materiaaleille, kun taas toinen erikoistuu paksuille seoksille. Ratkaiseva tekijä on ylävirtaan tai alavirtaan tehty kulmaus.

SCREW-mallisto on yleismallistomme, joka sopii laajalle valikoimalle materiaaleja ja sekoitustehtäviä. Tämä malliston sekoitusmelat sisältävät kartiomaisen muotoilun ja sopivat parhaiten paksuille materiaaleille johtuen kahden sekoitusteränsä ylävirtaisesta kulmauksesta.

EXPERT- ja SCREW-mallistojen kartiomainen muotoilu tekee näistä kahdesta mallistosta ergonomisempia kuin perinteiset sekoitusmelat, sillä voit kaapia sekoitusämpärin kaltevia reunoja pysymällä pystyssä työasennossa. Muotoilu nopeuttaa myös sekoitusta 15-20%.

FIX YOUR MIX