SEKOITUSVISPILÄT

SoRoTo:lla® on sekoitusvispilöitä sekä poraistukoille että kierteille

Tarjoamme sekoitusvispilöitä kaikkiin käyttötarkoituksiin ja materiaalityypeille. Meillä on oikea sekoitusvispilä jokaiseen tarpeeseen.

SA- ja GA-sarjojen kartiomainen muotoilu johtaa 15-20 % nopeampaan seoksen valmistukseen perinteisiin vispilöihin verrattuna. Sekoitusvispilä myös myötäilee muurausaltaan kaltevia sivuja, joten sitä voi helposti pitää pystysuorassa ja silti nuolla muurausaltaan reunat puhtaiksi. Vältä sotkemasta sekoitusmateriaalilla ja rasittamasta selkääsi tarpeettomasti.

BA-sarja sopii maalituotteille ja muille ohuille materiaaleille.

GA-sarjat sopii kaikkiin käyttötarkoituksiin. Se on kuitenkin tehokkaimmillaan viskoosisempien ainesten, kuten laattaliiman, kipsin ja muurauslaastin, sekoittamisessa.

SA-sarjan sekoitusvispilöitä on saatavana joko myötä- tai vastapäivään (negatiivinen) kiertyvinä. Vastapäivään kiertyvä sopii parhaiten ohuille materiaaleille; myötäpäivään kiertyvä malli on hyvä viskoosisille materiaaleille.

Sekoitusvispilämme ovat monipuolisia ja varustettu joko M14-liittimellä sekoituskoneiden kanssa käytettäväksi, tai Hex-liittimillä, jotka mahdollistavat helpon vaihtamisen millä tahansa sähkötyökalulla.

Kaikissa sekoitusvispilöissämme on vahvat hitsatut liitokset: ne on tehty kestämään – myös käytettäessä kovien materiaalien kanssa. Jauhemaalattu viimeistely antaa sekoitusvispilöillemme tyylikkään ilmeen ja vaikutelman.