CMX 390S

Jos tarvitset kestävän rumpusekoittimen, jonka käyttöikä on pidempi kuin rumpusekoittimilta yleensä voidaan odottaa, CMX 390 -mallimme on loistava ehdokas. Tämä on rumpusekoitin, jossa on täysin hitsattu ja kestävä runko, jossa pohjarakenne on kolmion muotoinen, mikä tekee siitä erityisen vakaan ja kestävän rakenteen.

Sen sekoituskapasiteetti on 390 litraa, jolloin sekoitustilavuus on 3,3 m2 / tunti. Tämä tekee siitä sopivan ammattimaiselle käsityöläiselle, joka etsii rumpusekoitinta suuriin ja keskisuuriin rakennustöihin.

CMX 390s on hyvin samanlainen kuin pikkuveljensä, CMX 290s, vain sillä on suurempi sekoituskapasiteetti. Itse asiassa siinä on myös samat ominaisuudet, kuten jalkapoljin, nostokahvat, teleskooppijalat, moottorin suojaava metallisuojus sekä vaihde / levy, joka vähentää huomattavasti virrankulutusta sekoitustasoa tyhjennettäessä .

Kaiken kaikkiaan CMX 390s on erittäin hyvä ja kiinteä sekoitin, jolla on vahva rakenne, joten se soveltuu ammattimaisille rakennusalan työntekijöille, jotka tekevät suuria ja keskisuuria töitä.

Betonimyllyt
Sekoituskapasiteetti 390L
Leveys/pituus 110/181 cm
Korkeus 165 cm
Moottori 110V - 240V - 400V
Rummun kapasiteetti 450L
Paino 210 kg