SOROTO® MIX 1220W -SEKOITUSKONE
SOROTO® MIX 1220W -SEKOITUSKONE
TUOTENUMERO: 1220000

SOROTO® MIX 1220W -SEKOITUSKONE

Jos joudut säännöllisesti suorittamaan pieniä sekoitustöitä työpaikallasi, 1220W SoRoTo Mix -sähkösekoitin on erinomainen valinta. Sähkösekoittimessa on vahva moottori/vaihteisto, ja koko rakenne on kehitetty vankan ja kompaktin sekoittimen luomiseksi.

1220W SoRoTo Mix -sähkösekoittimemme on teholtaan hieman heikompi kuin vahvin vaihtoehtomme, 1330W, mutta siinä on joitakin ominaisuuksia ja piirteitä, jotka tekevät siitä käyttäjäystävällisen ja käytännöllisen sähkösekoittimen:

  • Vaihdelaatikko kahdella asetuksella
  • Soft start
  • Nopeutta säätävä start/stop -nappi
  • Liukua ja sähköiskuja estävät kumikulmat
  • Korkea teho – matala paino
  • Auto-drive-ominaisuus, joka pyörittää moottoria automaattisesti
  • Streategisesti suojattu kaapeli

Kahdella säädettävällä vaihteella varustettu vaihteisto on kätevä, sillä sen avulla voit säätää sähkökäyttöisen sekoittimen nopeuden ja tehon kullekin sekoitusprosessin vaiheelle. Tehovaihteen käyttö on kätevä alussa, kun sekoitus on raskaimmillaan ja kun haluat rajoittaa roiskeita. Sekoitusprosessin edetessä voit vaihtaa vaihdetta kierrosluvun lisäämiseksi ja tehon alentamiseksi, koska materiaalin työstäminen on helpompaa.

Jotta materiaali ei lentäisi reunojen yli sekoitusprosessin alussa, 1220 SoRoTo Mix -sähkösekoittimessa on myös soft start -ominaisuus, joka käynnistää pyörimisliikkeen hitaasti roiskumisen rajoittamiseksi sekä hyvän työskentelyrytmin asettamiseksi.

Kevyt kone voimakkaalla ja vahvalla moottorilla

Pieni paino tekee 1220W SoRoTo Mix -sähkösekoittimesta varteenotettavan, kun otetaan huomioon vahva 1220W moottori. Tämän ansiosta saat huomattavan vetovoiman konekiloa kohden, koska sekoitin painaa vain 3,6 kiloa. Alhainen paino ei kuitenkaan ole ainoa ominaisuus, joka tekee sähkösekoittimesta niin käyttäjäystävällisen. Sähkösekoittimen kahvojen kaikissa kulmissa on liukumattomat ja iskunkestävät kumikulmat, joten voit asettaa sähkösekoittimen seinää vasten ilman, että sinun tarvitsee kumartua maahan.

Kumikulmat vaimentavat myös osan iskuista, jos pudotat sekoittimen, mikä taas vähentää vaihteiston/moottorin vaurioitumisriskiä. Samoin 1220W SoRoTo Mix -sähkösekoittimen kaapeli on sijoitettu strategisesti kahvan pohjaan, mikä minimoi kaapelin halkeamisen riskin mikäli sekoitin pudotetaan.

 

Sekoituskone
Moottori 240 V
Tuotos 1.22 kW
RPM 480 - 800
Vaihteisto 2
Kaapeli 3.5 m
Kierre M14
Vispilä, max. 140 mm
Suojausluokka II
Paino 3.6 kg