TUOTENUMERO: SA120

SA 120 -sekoitusvispilä

Mikäli tarvitset erikoistuneita sekoitusmeloja, jotka on kehitetty tiettyjen materiaalien kanssa käytettäväksi, EXPERT-mallistomme on sinulle täydellinen. SA120-sekoitusmela on osa tätä mallistoa ja se on tarkoitettu erittäin paksuille materiaaleille, kuten betonille ja laajentuvalle betonille. Sen muotoilu tarjoaa uniikkeja ominaisuuksia, jotka tekevät siitä tehokkaan sekoitusmelan, joka sallii ergonomisemman työasennon.

Kuinka SA120-sekoitusmelan muotoilu on ergonominen ja tehokas?

SA120-sekoitusmelan muotoilu on ergonominen, koska se on suunniteltu yltämään sekoitusämpärin reunoille sallien sinun ylläpitää samalla pystyä työasentoa. Tämä vaikutus saavutetaan kiitos sekoituspään kartiomaisen muotoilun, jossa kärki on hieman juurta leveämpi, mikä tekee sekoitusmelasta täydellisen sopivan sekoitusämpärin kalteville laidoille. Ollessaan 655 mm korkea, sekoitusmela edistää myös pystympää ja siksi parempaa työasentoa.

Näiden ergonomisten ominaisuuksien lisäksi, jotka sallivat paremman työasennon, joka on hellempi selällesi, SA120-sekoitusmela on myös perinteisiä sekoitusmeloja, joissa ei ole kartiomaista muotoilua, tehokkaampi. Tämä tekee sekoitusmelasta—jonka arvioitu sekoituskapasiteetti on 15-25 kg—15-20% nopeamman verrattuna perinteiseen vastikkeeseensa ja se tekee materiaalien pitämisestä ämpärissä helpompaa, mikä puolestaan tekee seuraavasta siivouksesta jopa yksinkertaisempaa. Kaikki EXPERT- ja SCREW-mallistojen sekoitusmelat sisältävät tämän kartiomaisen muotoilun.

Mikä tekee SA120-sekoitusmelasta sopivan paksuille materiaaleille?

Johtuen sekoituspään rakenteesta, SA120-sekoitusmela on erikoistunut paksuihin ja raskaisiin materiaaleihin, kuten betoniin ja laajenevan betoniin. Sekoituspää sisältää kolme ylöspäin taivutettua terää, jotka ovat pystympiä kuin yleispätevien sekoitusmelojemme terät. Nämä kolme terää yhdessä taivutuskulmiensa kanssa mahdollistavat tehokkaan paksujen materiaalien sekoituksen. Sekoitusmela on kierretty oikealle ja terät kuljettavat materiaalia pohjalta ylöspäin, mikä on ihanteellista raskaille materiaaleille. Mikäli haluat sekoittaa ohuempia materiaaleja, voi olla vaikeaa pitää seosta ämpärissä—näihin tehtäviin suosittelemme alavirtaista SA120NEG.-sekoitusmelaa. Mikäli haluat yhteenvedon sekoitusmeloistamme, voit tarkastaa sekoitusmelapyörämme lisätietoja varten.

  • Pyöreä akseli m14-kierteellä sekoittimeen liittämistä varten.
  • Korkeus: 655 mm
  • Materiaalit: Betoni ja laajeneva betoni.
  • Sekoituspää: 110 mm halkaisija juuressa, 130 mm kärjessä.
  • Arvioitu sekoituskapasiteetti: 15-25 kg.
  • Virtaus: Ylävirtaan.
Sekoitusvispilät
Halkaisija 110/130 mm
Korkeus 655 mm
Paino 1.58 kg
13 mm:n poraistukka (D)
M14-kierre (M14)
M14