TUOTENUMERO: GA120K

GA 120k -sekoitusvispilä

Tarvitsetko hyvän yleispätevän sekoitusmelan, joka on tehokkaampi ja hellempi selällesi kuin perinteinen sekoitusmela? Silloin GA120K-sekoitusmela SCREW-mallistostamme on sinulle täydellinen valinta. Sekoitusmela on tarkoitettu käytettäväksi paksujen materiaalien kanssa, mutta sitä voidaan käyttää myös ohuiden materiaalien sekoittamiseen.

Kuusikulmainen akseli on täydellinen kiinnitettäväksi poraan poraistukkaa käyttämällä. Tämä tekee sekoitusmelasta hyvän lyhyille sekoitustehtäville, sillä pora tarjoaa vähemmän ergonomisen työasennon kuin sekoitin.

Mikä GA120-sekoitusmelan muotoilussa on erityistä?

Kuten loput SCREW- ja EXPERT-mallistoistamme, myös GA120K sisältää kartiomaisen muotoilun. Tämä kartiomainen muotoilu tarkoittaa, että sekoituspää on leveämpi kärjestä kuin juuresta, mikä luo tehokkaampaa sekoitusta ja edistää ergonomisempaa työasentoa. Sekoitusmelan ollessa leveämpi kärjestään, se on täydellinen kaltevareunaisille sekoitusämpäreille, eikä sinun tarvitse rasittaa selkääsi tarpeettomasti sekoittaessasi. Muotoilu tekee ämpärin laitoihin yltämisestä helpompaa tehokkaampaa sekoitusta varten—oikeastaan sekoitusmela tekee prosessista 15-20% nopeamman kuin perinteisestä sekoitusmelasta. Arvioitu sekoituskapasiteetti on 15-20 kg.

Mille materiaaleille GA120-sekoitusmela sopii?

GA120K:ta voidaan käyttää paksuille ja ohuille materiaaleille, mikä tekee siitä yleispätevän sekoitusmelan. Tämän sanottuamme, se on ihanteellinen paksuille materiaaleille, kuten laattaliimalle, kipsille ja laastille, sillä sekoitusmela luo virran ylävirtaan, joka vetää materiaalia pohjalta ja kuljettaa sitä ylöspäin. Kun sekoitusmela kuljettaa materiaalia ylös, voi olla hankalaa pitää ohut seos sekoitusämpärissä. On vaivan arvoista huomata, että sekoitusmela sopii kiinnitettäväksi poraan kiitos kuusikulmaisen akselin. Tämä kääntää suunnan ja luo alavirtaisen virtauksen, mikä sopii paremmin ohuille materiaaleille.

Ohuille materiaaleille, kuten lakalle ja maalille, suosittelemme käyttämään SA120 NEG.-melaamme, joka on kierretty vasemmalle (hyperlink) tai sekoitusmelaa FLOW- tai TWIN-mallistoista.

Mikäli haluat lisätietoa ja suosituksia liittyen sekoitusmelasi valintaan materiaaleista riippuen, voit tarkasta sekoitusmelapyörämme, joka antaa sinulle yhteenvedon sekoitusmeloistamme.

  • Kuusikulmainen akseli, halkaisija 10 mm poraistukkaan liittämistä varten. GA120K on identtinen GA120:n kanssa ja sen akseli on tehty kuusikulmaiseksi poraistukkaa varten.
  • Pituus: 655 mm
  • Materiaalit: Laattaliima, kipsi, laasti, lakka ja maalit.
  • Sekoituspää: 110 mm halkaisija juuressa, 130 mm kärjessä.
  • Virtaus: Ylävirtaan.  
  • Arvioitu sekoituskapasiteetti: 15-25 kg.
Sekoitusvispilät
Halkaisija 110/130 mm
Korkeus 655 mm
Paino 1.21 kg
13 mm:n poraistukka (D)
M14-kierre (M14)
B