TUOTENUMERO: GA140

GA 140 -SEKOITUSVISPILÄ

Tarvitsetko hyvän yleispätevän sekoitusmelan, joka on tehokkaampi ja hellempi selällesi kuin perinteinen sekoitusmela? Silloin GA140-sekoitusmela SCREW-mallistostamme on täydellinen valinta sinulle, sillä sen erityinen sekoituspään muotoilu luo tehokkaamman sekoituksen ja pystymmän—ja siksi ergonomisemman—työasennon. Ollessaan halkaisijaltaan 130/150 mm, sekoitusmela on koko sekoitusmelamallistomme suurin ja tästä syystä se sopii parhaiten paksuille materiaaleille, vaikka sitä voidaan käyttää myös ohuille materiaaleille. Se on osa SCREW-mallistoamme ja sen arvioitu sekoituskapasiteetti on 25-35 kg.

Mikä GA140-sekoitusmelan muotoilussa on erityistä?

Syy siihen, että GA140-sekoitusmela luo pystymmän ja ergonomisemman työasennon on sen kartiomainen muotoilu, sillä sen sekoituspään kärki on leveämpi kuin sen juuri. Tämän etu on, että sekoitusämpärin kaltevien laitojen reunoihin on helpompi yltää samalla pystyä asentoa ylläpitäen. Tämän seurauksena sekoitusmela on hellempi selällesi ja saavutat paremman työasennon. Tämä on totta kaikille SCREW- ja EXPERT-mallistojen sekoitusmeloille. Ergonomisten etujen lisäksi sekoitusmela tarjoaa myös tehokkaan sekoituksen, sillä sen kartiomainen muoto sallii 15-20% parantuneen nopeuden verrattuna perinteisiin sekoitusmeloihin.

Mille materiaaleille GA140-sekoitusmela sopii?

Kuten mainittu, GA140 on hyvä yleispätevä sekoitusmela, sillä sitä voidaan käyttää paksuille materiaaleille, kuten laattaliimalle, kipsille ja laastille, sekä ohuemmille materiaaleille, kuten lakalle ja maaleille. Syy sille, miksi sekoitusmela sopii parhaiten paksuille materiaaleille, on sekoitusterien ylävirtainen muotoilu, joka vetää materiaalia pohjalta ja tuo sen sekoitusmelan avulla ylöspäin. Tämä prosessi tarkoittaa, että ohuiden materiaalien käsittely voi olla hankalaa, sillä niiden pitäminen sekoitusämpärissä voi olla vaikeata. Ohuille materiaaleille suosittelemme alavirtaista SA120 NEG.-sekoitusmelaamme.

Mikäli haluat lisätietoa sekoitusmeloistamme ja yhteenvedon parhaista vaihtoehdoista riippuen materiaalityypeistä, voit tarkastaa sekoitusmelapyörämme.

  • Pyöreä akseli m14-kierteellä sekoittimeen liitämiseksi.
  • Pituus: 655 mm
  • Materiaalit: Laattaliima, kipsi, laasti, lakka ja maalit.
  • Sekoituspää: 130 mm halkaisija juuressa, 150 mm kärjessä.
  • Virtaus: Ylävirtaan.
  • Arvioitu sekoituskapasiteetti: 25-35 kg.
Sekoitusvispilät
Halkaisija 130/150 mm
Korkeus 655 mm
Paino 1.71 kg
13 mm:n poraistukka (D)
M14-kierre (M14)
M14