FLOW

FLOW SEKOITUSVISPILÄT

FLOW-mallisto on valikoima sekoitusmeloja, jotka on kehitetty pienille määrille ohuita materiaaleja. Sekoitusmeloille on tunnusomaista niiden propellerinmuotoinen muotoilu yhdessä sekoitusterien alavirtaisen kulmauksen kanssa, mikä varmistaa sekoitusmelan vetävän materiaalia sekoituspään päältä ja ohjaavan sen ämpärin pohjaa kohti. Tällainen sekoitus on erityisen hyödyllistä ohuille materiaaleille, sillä niillä on tapana lentää sekoitusämpärin reunojen yli, mikäli käytät vääränlaisia sekoitusmeloja.

Mitä sinun pitäisi sekoittaa FLOW-malliston sekoitusmelalla?

FLOW-malliston sekoitusmelat sopivat parhaiten pienille määrille ohuita materiaaleja, kuten maalia, hartsitiivisteitä, liimalaastia, täyteaineita ja laattojen liimoja. Tämän sekoitusmelan käytön etu maalillesi on, että se sallii paremman maalin aktivoinnin ennen käyttöä, mikä parantaa kattavuutta. Voit myös käyttää sitä sekoittamaan kahta väriä keskenään.

FLOW-sekoitusmelat voidaan kiinnittää poraan tai pieneen SoRoTo 850W mikseriimme. Mikserin käyttämisen etu seoksellesi on, että se muuttaa sekoitusprosessin kaksikätiseksi tehtäväksi, mikä luo ergonomisemman asennon. SoRoTo 850W mikseri on hyvä ratkaisu, mikäli haluat vaihtaa porasta mikseriin.