TUOTENUMERO: BA100K

BA 100k -sekoitusvispilä

Mikäli etsit sekoitusmelaa ohuille nesteille, BA100K on loistava valinta. Se on tehty monikäyttöiseksi ja se on loistava ratkaisu kaikille, jotka tahtovat vaihtaa suurempaan FLOW-sekoitusmelastamme ja BA80K:sta, joka on TWIN-malliston pienempi sekoitusmela.

BA100K:lla on kuusikulmainen akseli, mikä tekee siitä loistavan kiinnitettäväksi poraan poraistukalla. Tämä tekee sekoitusmelasta sopivan pienille ja nopeille seoksille, sillä et voi ylläpitää samaa ergonomista työasentoa, jossa voit olla sekoittajaa käyttäessä.

Sekoitusmelan sekoituspää on varustettu kahdella kierretyllä sekoitusterällä ja se on loistava lakan, tiivisteaineiden, kipsin, lattianpäällysteiden, hartsin ja keraamisen lasituksen kaltaisten materiaalien sekoittamiseen. Normaalisti käyttäisit BA100K-sekoitusmelaa raskaalle liimalle tai maalille, sillä sinun täytyy usein sekoittaa maali ennen käyttöä aktivoidaksesi sen ja parantaaksesi sen kattavuutta ja tehokkuutta.

BA100K on BA80K:n “isoveli”, mikä on ilmeistä vertaillessasi niitä keskenään, sillä niiden ainoa ero on koko—muuten ne ovat täysin identtiset. Sen seurauksena volyymi on määrittävä asia valittaessa BA80K- ja BA100K-sekoitusmelojen välillä. Suosittelemme käyttämään BA80K:ta 5-10 kg seoksille ja BA100K:ta 10-20 kg seoksille.

BA100K on erinomainen ohuille materiaaleille, mutta sitä voidaan käyttää myös hieman raskaampien ohuiden materiaalien kanssa. Yhdessä monikäyttöisyytensä kanssa BA100K voi hoitaa lukuisia eri sekoitustehtäviä.

Tarkista sekoitusmelapyörämme, mikäli haluat lisätietoa sekoitusmeloista ja suosituksista sekoitusmelojen valinnalle materiaaleista riippuen.

  • Halkaisija: 100 mm
  • Kuusikulmainen 8 mm akseli
  • Pituus: 655 mm
  • Materiaalit: Lakat, tiivisteaineet, kipsi, lattianpäällyste, hartsi, keraaminen lasitus ja pohjamaalit.
  • Virtaus: Alavirtaan.
  • Arvioitu sekoituskapasiteetti: 10-20 kg.
Sekoitusvispilät
Halkaisija 100 mm
Korkeus 655 mm
Paino 0.69 kg
13 mm:n poraistukka (D)
M14-kierre (M14)
B