TUOTENUMERO: BA95

BA 95 -sekoitusvispilä

BA95 on osa FLOW-mallistoamme. Se kehitettiin luomaan vahva virtaus, joka vetää materiaaleja alaspäin, mikä tekee siitä ihanteellisen sekoitusmelan ohuille materiaaleille—aivan kuin FLOW-malliston loputkin melat. Taatakseen ohuiden materiaalien optimoidun sekoituksen sekoitusterät on taivutettu alaspäin, mikä tekee ämpärissä olevan materiaalin hallinnasta helpompaa. Sekoitusmelan arvioitu sekoituskapasiteetti on 10-15 kg.

Tämä takaa tehokkaan ja tasaisen ohuiden materiaalien sekoittamisen ilman niiden läikkymistä ämpärin reunojen yli. Tehokasta sekoitusta edesauttaa voimakas sekoitusmelan efekti, joka auttaa ehkäisemään paakkujen muodostumista.

Kolmen sekoitusterän taivutuskulmat ja sekoitusmelan koko sallivat BA95:n sekoittavan hieman suurempia määriä hivenen paksumpia materiaaleja, kuten lakkaa, lasitusta, hartsia ja itsetasoittuvaa lattianpäällystettä. Ollessaan 500 mm korkea, sekoitusmela on täydellinen kiinnitettäväksi poraan poraistukkaa käyttämällä.

Mikäli haluat lisätietoa BA95-sekoitusmelasta tai yhteenvedon kaikista sekoitusmeloistamme, tarkasta sekoitusmelapyörämme.

  • Pyöreä akseli, halkaisija 95 mm.
  • Korkeus: 600 mm
  • Materiaalit: Lakka, lasitus, hartsi, itsetasoittuva lattianpäällyste, liimalaasti, täyteaineet, laattaliima.
  • Arvioitu sekoituskapasiteetti: 10-15 kg.
  • Virtaus: Alavirtaan.
Sekoitusvispilät
Halkaisija 100 mm
Korkeus 600 mm
Paino 0,93
13 mm:n poraistukka (D)
M14-kierre (M14)
M14