Tasosekoitin

Miten vaihdan jousitapit?
Jos jousitappisi katkeavat, ne on helppo vaihtaa. Seuraa vain tätä yksinkertaista opasta.
Mitkä osat kuuluvat takuun piiriin?
Saat luettelon osista näkyviin klikkaamalla LUE LISÄÄ.
Kuinka sekoitetaan hyvin ohutta ainetta tasosekoittimella
- Täytä kaikki kuivat ainekset sekoittimeen
- Lisää noin 1/3 tarvittavasta vedestä koneen käydessä.

Klikkaa LUE LISÄÄ lukeaksesi loput ohjeesta ja katsoaksesi videon
Miten vaihdan tasosekoittimeni sekoitusvarret?
Klikkaa LUE LISÄÄ nähdäksesi lyhyt ja helppo ohjevideo.
Miten vaihdan tasosekoittimeni sekoitusterät?
Malleihin 80 L - 300 L voidaan vaihtaa kumiterät; malleihin 120 L - 300 L voidaan myös vaihtaa terästerät. Nämä voidaan yksinkertaisesti pultata irti sekoitusvarsien päistä ja korvata käyttämällä koneellesi sopivia osia. Video on tulossa! Video on tulossa!
Miten vaihdan terieni kumit? Entäpä ylimmän kumi?
Irrota vaurioitunut kumi teristä ja valinnaisesti yläosasta. Jos sinun on vaihdettava myös yläkumi, aloita kiinnittämällä tämä.
Miten selvitän, minkä kokoinen tasosekoittimeni on?
On kolme tapaa selvittää, mitä mallia koneesi on.
Pitääkö minun käyttää pidempiä vai lyhyempiä sekoitusvarsia 300 l:n tasosekoittimessa?
Vanhemmassa SoRoTo® 300 litran tasosekoittimessa oli pidemmät sekoitusvarret. Kun ruudukon kansi vaihdettiin (se sai kurvikkaan - ja siten vahvemman - PI-korkeuden), sekoitusvarret leikattiin lyhyemmiksi. Sekä uusia että vanhempia on ostettavissa.
Missä tasosekoittimeni sarjanumero on?
SoRoTo:n® tasosekoittimissa sarjanumero on sijoitettu turvakytkimen kylkeen.
Kuinka huoltaa ja puhdistaa tasosekoitin
Puhdista tasosekoitin jokaisen käyttökerran jälkeen. Voit esimerkiksi puhdistaa rummun painepesurilla (ÄLÄ käytä sitä sähköosiin). Kun sekoitat liimaa, joka sisältää lisäaineita kuten kumiasfalttia/hartsia, voit puhdistaa terät joko polttamalla tai käyttämällä erittäin kuumaa vettä. VARO: Sekoita lisäaineita sisältäviä liimoja vain terästeriä käyttämällä.
Miten asennan turbovarren 300 l:n tasosekoittimeen?
Turbovarsi on helppo asentaa 300 L:n tasosekoittimeen - ja tuloksena on paljon nopeampi sekoitusaika. Sinun tarvitsee vain vaihtaa käsivarsi asentoon 21 300 L:n räjäytyspiirroksen mukaisesti. VAROITUS: Turbovarsi on vain laastille, joka ei sisällä kiviä.
Lastauspyörät: tähtilukko vai pultti?
Vanhemmissa koneissa lastauspyörät (koneen kahvassa olevat pikku pyörät) oli kiinnitetty tähtilukolla. Uusissa on pultit. Lastauspyöriä on mahdollista ostaa sekä tähtilukolla että pultilla varustettuina.
Kumiterät vs. Terästerät?
Kun ostit SoRoTo® tasosekoittimen, valitsit, haluatko sen toimitettavan teräs- vai kumiterillä varusteltuna. Pienempien mallien (40 L - 120 L) perusversio on varustettu terästerin, ja suuremmat mallit (200 L ja 300 L) kumiterin - mutta voit hankkia, mitä haluat.
Voinko sekoittaa kumiasfalttia, märkää kaatoa tai hartsisidosteista materiaalia tasosekoittimella?
Kyllä voit! Myymme paljon tasosekoittimia erityisesti Yhdistyneeseen kuningaskuntaan ja Australiaan hartsisidosteisten aggregaattien ja märkäkaatokumien sekoittamiseen, ja SoRoTo® on yksi tuotteliaimmista koneista tähän tarkoitukseen.
Pyörät: saksisokka vai pultti?
Vanhemmissa koneissa on niiden liikuttelua varten isot pyörät, jotka on kiinnitetty saksisokilla; uudemmissa on pultit. On mahdollista ostaa sekä saksisokkia että pultteja.
Miten pölyohjain asennetaan tasosekoittimeen?
Kätevä SoRoTo® pölyohjain vähentää sekoittamisen aikana ilmaan leviävää vaarallista pölyä ja on helppo asentaa. Pölyohjain asennetaan ruudukon kannen sisäpuolelle, jossa sitä varten on joissakin tapauksissa jo porattu reikiä. Video-opas on tulossa!
Tasosekoittimeni ei käynnisty...
Kun olet kuljettanut ja ottanut käyttöön tasosekoittimen, voi olla useita helposti ratkaistavissa syitä siihen, miksi se ei käynnisty. Tarkasta nämä asiat, jos tasosekoitin ei käynnisty.
Tasosekoitin polttaa sulakkeita / ei jaksa vetää täyttä kuormaa...
On useita asioita, jotka on syytä tarkastaa, jos sekoitin käyttäytyy näin. 1. Tarkista, että kone on kytketty erilliseen virtaryhmään (230V min. 10 Amp. / 110V min. 16 Amp.) 2. Tarkista, että virtakaapeli on vahva, enintään 10 metriä pitkä kumikaapeli. 3. Tarkista, että kondensaattorit eivät ole epämuodostuneita tai hajonneet.
Mitä erityistä on 65-light-mallissa?
65-Light on malli, joka on kehitetty heille, jotka eivät käytä tasosekoitinta kovin usein, Sen rumpu on ohuempi, sen sekoitusvarret ovat erilaiset, jne. Lue lisää 65-Light-tuotekuvauksesta.
Miten asennan uuden kondensaattorin vanhaan moottoriini?
Joissakin vanhemmissa sekoittimissa kondensaattorit asennettiin moottoreiden sisäpuolelle. Uusissa sekoittimissa kondensaattorit asennetaan ulkopuolelle, ja ne ovat hieman suurempia kuin vanhat. Uudet kondensaattorit voidaan kuitenkin asentaa vanhan moottorin sisään; pohjasta on vain poistettava hieman ylimääräistä muovia. Varo avaamasta sitä!
Sekoittimeni pitää humisevaa ääntä...
On tärkeää huomioida, tuleeko ääni moottorista vai kytkimestä. Jos ääni tulee moottorista, ongelmakin on moottorissa. Jos kytkin pitää ääntä, syypäänä on kytkin. Keskustele asiasta SoRoTo-asiantuntijasi kanssa.
Sekoitusvarret nousevat pystyyn...
Sekoitusvarret voivat pyrkiä ylös useista syistä: - Tarkista, että lähtöakseli ei ole täynnä sekoitustuotetta. - Tarkista, että sekoitin soveltuu nykyisiin käyttötarkoituksiisi. Terästeriä ei saa käyttää kiviainesta sisältävien aineiden sekoittamiseen (jos kivien koko on yli 8 mm).
Tasosekoittimestani tulee savua...
Jos sekoittimesta tulee savua, siinä on todennäköisesti yksi tai useampi rikkoutunut kondensaattori, joka on vaihdettava heti.

Takaisin ukk:iin

 

LÖYSITKÖ VASTAUKSEN KYSYMYKSEESI?

Jos et, voit aina soittaa tai kirjoittaa meille. OTA YHTEYTTÄ